Ajankohtaista

 

Tärkeitä asioita 1.4.2020  alkavalla kaudella

Seuran kalastusäännöt avovesikaudella

Verkkojen korkeus  on enintään 1,8 m ja pituus enintään 30 m (silmäkoko vähintään 50 mm), paitsi muikkuverkoilla 3 m (silmäkoko enintään 24 mm).Lahnaverkollas silmäkoko min.75 mm ( 24.5 asti)

25.5-15.6 EI VERKKOKALASTUSTA (Kuhan rauhoitusaika)

Pyydysmerkit ja luvat myy ;  Easy Fishing Ky Lautatarhankatu 12 (Kantola) puh. 050-4460070

 

Pyydysten merkintä

Kiinteät ja seisovat pyydykset on merkittävä siten, että ne ovat selvästi muun vesiliikenteen havaittavissa. Pyydyksiin tulee merkitä pyydyksen asettajan nimi ja yhteystiedot sekä kalastusoikeuden osoittava merkki siten, että ne ovat havaittavissa ilman, että pyydystä tarvitsee nostaa vedestä. Käytännössä henkilötietojen merkitsemisen voi tehdä esimerkiksi pyydysmerkin kääntöpuolelle vedenkestävällä kynällä. Merkintä koskee myös rapumertoja.


Alamittaisen kalan vapauttamisvelvollisuus

Säädettyä vähimmäismittaa pienempi kala tai rapu on välittömästi laskettava takaisin veteen elävänä tai kuolleena. Täysimittainen kala on laskettava takaisin veteen elävänä tai kuolleena, jos se on pyydetty rauhoitusaikana, kielletyllä pyydyksellä tai kielletyllä kalastustavalla.

 

Jäsenmaksun maksamisesta

Jäsenkirje ja sen mukana kauden kalastuskortti postitetaan kaikille vuoden alussa rekisteriin merkityille jäsenille, riippumatta siitä, onko jäsenmaksu maksettu. SVK lähettää alkuvuodesta laskun seuran puolesta, se on seuran jäsenmaksu. Älä siis maksa erikseen seuran tilille, kuten jotkut ovat tehneet.

Johtokunta kehottaa taas kaikkia niitä, jotka eivät ole vielä maksaneet, huolehtimaan siitä, että maksu tulee hoidetuksi mahdollisimman pian. Maksamattomuus nimittäin katsotaan seurasta eroamiseksi, joten seuraavana vuonna ei laskuakaan enää tule. Ja takaisin jäseneksi pääseminen edellyttää liittymismaksun maksamista.

Istutusrahasto

Keväällä 2010 avattiin seuralle pankkitili, johon seuran jäsenet ja muutkin voivat niin halutessaan lahjoittaa rahaa. Tämä raha käytetään yksinomaan seuran kalavesiin tehtäviin kalanistutuksiin. Tilille on kertynyt noin 270 euroa. Pankkitilin numero on FI10 5680 0020 2514 64.

Istutukset

Seura osallistuu kuoreen istutuksiin, mikäli poikasia saadaan. Muita istutuksia tehdään yhdessä osakaskuntien kanssa hoitosuunnitelman mukaisesti.